Ympäristönsuojelusihteerin virka

Asikkalan kunta julistaa haettavaksi YMPÄRISTÖNSUOJELUSIHTEERIN VIRAN

Ympäristönsuojelusihteeri vastaa ympäristönsuojelulainsäädännön mukaan kunnalle kuuluvista lupa- ja valvontaviranomaistehtävistä. Tehtäviin kuuluu mm. ympäristö- ja maa-aineslupien valmistelu. Ympäristönsuojelusihteeri toimii palveluyksikön valmistelijana ja esittelijänä ympäristölautakunnassa. Virkaan valittavalta edellytetään joko virkaan soveltuvaa korkeakoulu- tai aikaisempaa opistotasoista tutkintoa sekä perehtyneisyyttä ja hyvää käytännön kokemusta toimialaan kuuluvissa tehtävissä. Arvostamme lisäksi kunta-alan tuntemusta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Asikkalassa tarjoamme sinulle viihtyisän kunnan Päijänteen rannalla rikkaassa luonnossa. Täällä sinua odottavat mukava työyhteisö ja osaavat työkaverit.

Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan ja virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen virkavaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Hakemukset pyydetään lähettämään 31.1.2018 klo 14.00 mennessä sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja antavat tekninen johtaja Harri Hirvonen, puh. 044 778 0290 ja va. ympäristönsuojelusihteeri Piritta Sirén puh. 044 778 0277, sähköposti: etunimi.sukunimi@asikkala.fi.

Asikkala 11.1.2018
Ympäristölautakunta