Varhaiskasvatuspalvelut kutsuvat huoltajat arvioimaan toimintaansa

TIEDOTE

Päijät-Hämeen kaikissa kunnissa toteutetaan varhaiskasvatuspalvelujen arviointikysely nettikyselynä 21.1. – 3.2.2019. Palautetta pyydetään kaikilta Päijät-Hämeen alueella kunnallisessa varhaiskasvatuksessa olevien lasten huoltajilta, palvelutoimintaan osallistuvalta henkilöstöltä sekä 3 – 5- vuotiailta lapsilta.

Huoltajat pääsevät vastaamaan saamansa linkin kautta. Lapset vastaavat kyselyyn varhaiskasvatuspaikassaan henkilöstön avulla. Kyselyyn vastataan nimettömänä.

Kuntien tavoitteena on varhaiskasvatuspalvelujen jatkuva parantaminen. Siksi on tärkeää saada palautetta siitä, miten kunnat ovat palvelutehtävässään onnistuneet.

Varhaiskasvatuspalvelujen seudullinen arviointikysely toteutetaan nyt toista kertaa. Kyselyn maakunnalliset tulokset julkistetaan huhtikuussa 2019. Jokainen yksittäinen varhaiskasvatuspalveluja järjestävä kunta vastaa kuntakohtaisten tulosten julkistamisesta.

Kyselyssä ovat mukana Asikkalan, Hartolan, Heinolan, Hollolan, Iitin, Kärkölän, Lahden, Orimattilan, Padasjoen ja Sysmän kunnat.

Seutuyhteistyönä on jo vuosia toteutettu myös vastaavanlaiset esi- ja perusopetuksen arviointikyselyt, joiden aika seuraavan kerran on kevättalvella 2020.

 

Lisätietoja:
varhaiskasvastuspäällikkö Hillevi Anttila, puh. 044 778 0321