Työmatkakimppakyytejä Asikkalaan ja Lahden suuntaan

Tiesitkö, että esim. 30 kilometrin työmatkasta  Padasjoen tai Lahden suuntaan tulee vuodessa 1500 euron bensalasku? Ota siis nyt kimppakyydit käyttöön työmatkoja helpottamaan! Tai jos jo teet kimppakyytejä tai haluat edistää kestävämpää arkea, auta meitä näyttämällä muillekin hyvää esimerkkiä!

Uusi palvelu auttaa sopimaan työkimppakyydeistä laajemmin kuin vain naapureiden tai työkavereiden kanssa. Mene selaimella osoitteeseen PiggyBaggy.com ja ilmoita rekisteröitymisen yhteydessä työpaikkasi osoite, niin samaa väliä liikkuvat löytävät työmatkasi kartalta ja voivat kysyä sinulta, sopiiko kimppakyydin kokeilu jonakin päivänä. Palvelu on maksuton ja voit kieltäytyä pyydetyistä kyydeistä tai lopettaa palvelun käytön milloin vain. Turvallisuuden vuoksi tarkempien työmatkatietojen näyttäminen edellyttää palveluun kirjautumista ja kyydistä sopiminen vahvaa tunnistusta.

Voit myös kokeilla palvelua nykyisen kimppakyytiporukan tai vaikka tuttavien kesken. Ensimmäiset palvelun kautta kimppakyytejä tekevät tai kannustavia esimerkkejä kimppakyydeistä kertovat käyttäjät saavat palkinnoksi varavirtalähteen. Rekisteröidy siis osoitteessa http://piggybaggy.com ja tule mukaan säästämään rahaa ja ympäristöä! Jaa tätä viestiä myös työkavereillesi tai naapureillesi niin kimppakyytiläisiä löytyy vielä nopeammin.