Sote-uudistuksen yleisötilaisuus Asikkalassa ke 11.4.2018

Tervetuloa keskustelemaan Päijät-Hämeen sote-uudistuksesta
keskiviikkona 11.4.2018 klo 17.30-19.30
Asikkala kunnanviraston kokoustilaan
(os. Rusthollintie 2, Vääksy)

Päijät-Hämeen maakunta- ja sote-uudistuksen valmistelijat järjestävät sote-uudistukseen liittyvän keskustelutilaisuuden jokaisessa Päijät-Hämeen kunnassa. Jos sinulla on kysymyksiä sote-uudistukseen liittyen tai haluat jakaa huolesi siitä, miten sote-uudistus tulee näkymään arjessa, olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan aiheesta asiantuntijoiden kanssa.
Paikalla tilaisuudessa ovat hankejohtaja Ismo Rautiainen ja sote-koordinaattori Anu Lindfors.

Tilaisuudessa kerrotaan myös Päijät-Hämeessä 2.5.2018 alkavasta valtakunnallisesta palvelusetelikokeilusta. Palvelusetelikokeilu otetaan käyttöön Lahdessa, Asikkalassa, Kärkölässä, Padasjoella, Iitissä ja Hollolassa.
Palvelusetelikokeiluun kuuluva kuntalainen voi valita perusterveydenhuoltoon liittyvät lääkärin- ja sairaanhoitajan perustason palvelut miltä tahansa kokeiluun tulevalta palveluntarjoajalta. Palvelusetelikokeiluun osallistujat ovat edelläkävijöinä sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksessa. Kokeilussa mukana olevien alueiden ja paikallisten palveluntuottajine kokemus ja näkemykset ovat koko uudistuksen kannalta ensiarvoisen tärkeitä.
Palvelusetelikunnissa mukana tilaisuuksissa on hankkeen projektipäällikkö Risto Raivio.