Muutokset kunnan asiakaspalvelussa

Kunnanvirasto ja sen myötä kunnanviraston asiakaspalvelu on suljettu 13.5.2020 saakka Suomen hallituksen linjattua julkisen sektorin työntekijöiden siirtymisestä etätöihin. Henkilökunnan tavoittaa arkisin työajan puitteissa 18.3.-13.5.2020 välisenä aikana puhelimitse ja sähköpostitse (etunimi.sukunimi@asikkala.fi). Kunnan henkilöstön yhteystiedot löytyvät osoitteesta https://www.asikkala.fi/yhteystiedot/.

Teknisen palvelualueen henkilökunta on siirtynyt etätöihin ja palvelee asiakkaita puhelimen sekä sähköpostin kautta. Sovitut akuutit tapaamiset ja tarkastukset hoidetaan, mutta uudet tapaamiset rajoitetaan vain kiireellisiin tapauksiin. Tämänhetkisen tiedon mukaan tekninen toimisto avautuu tiistaina 14.5. Päivystysnumerot palvelevat normaalisti.

Hyvinvointipalveluiden henkilökunta on siirtynyt osittain etätöihin ja palvelee asiakkaita puhelimen ja sähköpostin kautta arkisin työajan puitteissa. Kirjasto ja omatoimikirjasto on suljettu. Noudettavista varauksista yhteydenotot kirjaston asiakaspalveluun p. 044 778 0741. Kirjasto suunnittelee parhaillaan kirjakassipalvelun toteuttamista.  Nuorisopalveluiden työntekijät jatkavat nuorisotyötä eri sosiaalisen median kanavissa. Liikuntapalvelut jakavat päivittäin liikunnallisia vinkkejä Facebook-kanavalla. Sovitut yksilötapaamiset perutaan toistaiseksi koskien esimerkiksi liikuntaneuvontaa.

Asikkalassa on koottu ryhmä antamaan vapaaehtoista lähimmäisapua esimerkiksi kauppa-asioiden hoitoon. Apu on tarkoitettu ikääntyneille, perussairaille ja muille koronapandemian aikana apua tarvitseville. Apua tarvitsevat voivat ottaa yhteyttä senioriohjaajaan ma-pe klo 9-12 numeroon 044 7780 030. Yhteydenottajia pyydetään huomioimaan, ettei senioriohjaajan numerosta saa terveysneuvontaa tai hoidon tarpeen arviointia. Kotihoitoasiakkaiden hoito ja palvelut säilyvät ennallaan.

 

Lisätietoja:

Kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka, 044 778 0210, rinna.ikola-norrbacka@asikkala.fi

Kehittämispäällikkö Isa Maunula, p. 044 778 0211, isa.maunula@asikkala.fi