Maakuntatilaisuudet Päijät-Hämeen sote-palveluista

Tiedote. Julkaistu: 16.05.2017 klo 13:02
Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tiedottaa: Maakuntatilaisuudet Päijät-Hämeen sote-palveluista

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä aloittaa palveluverkon kartoittamisen yhteistyössä kuntien kanssa. Asukkaiden kuulemiseksi järjestetään avoin kuntatilaisuuksien sarja, joka käynnistyy tiistaina 23.5. Orimattilasta.

Tilaisuuksien tarkoituksena on selvittää kuntalaisten näkemyksiä tulevaisuuden hyvinvointiasemista ja palveluverkosta. Tapahtumissa on paikalla Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän johtoa: terveys- ja sairaanhoitopalvelujen toimialajohtaja Kati Myllymäki, ikääntyneiden palvelujen ja kuntoutuksen toimialajohtaja Ismo Rautiainen sekä  perhe- ja sosiaalipalvelujen toimialajohtaja Mika Forsberg.

Seuraavien kuntatilaisuuksien ajat ja paikat:

  • Tiistaina 23.5. klo 17–19 Orimattila, Orimattilan valtuustosali, maakunnan eteläisten kuntien asukkaille
  • Maanantaina 29.5. klo 17–19 Vääksy, Aurinkovuoren koulu, Asikkalantie 12, Vääksy, maakunnan pohjoisten kuntien asukkaille
  • Tiistaina 6.6. klo 17–19 Lahti, Fellmannian auditorio, maakunnan keskiosan kuntien asukkaille

Tervetuloa osallistumaan ja vaikuttamaan Päijät-Hämeen sote-palveluihin!

Kysely kartoittaa jo kuntalaisten tuntoja

Kuntalaiskeskustelua tukee yhtymän verkkosivuilla avoinna oleva kysely, jossa voi kertoa näkemyksiään tulevaisuuden sote-palveluista. Kyselyyn voi vastata myös paperilomakkeilla, joita on toimitettu sosiaali- ja terveysasemille. Vastausaikaa kyselyssä on 26. toukokuuta saakka.

Linkki kyselyyn