Lahden seudun liikenne kerää kokemuksia bussimatkustamisesta asiakaskyselyllä

Lahden seudun liikenne laatii kuluvan vuoden aikana runkolinjastosuunnitelman. Uudet linjat otetaan käyttöön vaiheittain nykyisten liikennöintisopimusten päättyessä vuosien 2019 – 2022 aikana. Runkolinjastosuunnitelman tueksi Lahden seudun liikenne kerää nyt matkustajien kokemuksia bussilla matkustamisesta asiakaskyselyllä.

Kyselyyn voi vastata verkossa osoitteessa https://app.maptionnaire.com/fi/4056 tai Lahti-Pisteessä 29.4.2018 mennessä. Kysely löytyy myös Heinolan kirjastosta ja Hollolan asiointipiste Piipahluksesta ajalla 23. – 29.4.2018. Lisäksi huhtikuun lopussa haastattelijat kiertävät kyselylomakkeen kanssa tietyillä linjoilla myös busseissa.

Nettikysely on toteutettu Maptionnaire -kyselytyökalulla, jossa on mahdollista perinteisten vastausvaihtoehtojen lisäksi merkitä karttaan kohteita, kuten pysäkkejä tai kehittämistä kaipaavia paikkoja sekä reittejä.

Sekä paperi- että verkkokyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Lahden seudun liikenteen 50 euron lahjakortit, jolla voi ostaa Waltti-matkakortin ja/tai ladata sille arvoa tai kautta.

Lisätietoja runkolinjastosuunnitelman etenemisestä Lahden seudun liikenteen blogista http://www.lsl.fi/runkolinjastosuunnitelma/.

 

Maria Niemi
Joukkoliikennesuunnittelija
Lahden kaupunki

p. 044 416 3902
Askonkatu 2
15100 LAHTI

Asiakaspalvelu:
Lahti-Piste palvelee Lahden pääkirjastolla (Kirkkokatu 31). Palvelupiste on avoinna maanantaisin klo 8-18, tiistaisin klo 9-16 sekä keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 8-16.

http://www.lsl.fi/
www.facebook.com/lahdenseudunliikenne
www.twitter.com/@LSL_fi