Hyvän mielen pupu liikkuu Asikkalassa

Tämän viikon hyvän mielen tuojana on kunnan varhaiskasvatusyksiköissä liikkuva pupu. Pupu liikkuu tärkeällä asialla; se jakaa kaikille hoidossa oleville lapsille uudet heijastintarrat ja välittää viestiä liikenneturvallisuudesta. Pupu aloittaa torstaina 28.11. kierroksen aamukahdeksalta päiväkoti Hulivilistä ja jatkaa sitten menoaan hoitopaikasta toiseen.

Heijastintempaus on yhteistyötä parhaimmillaan. Asikkalan elinvoimapalveluissa on työstetty uusia lapsiperheille sopivia brändituotteita ja uudet pupuaiheiset tarraheijastimet ovat osa kokonaisuutta. Varhaiskasvatuspalveluiden kanssa mietittiin sopivaa tapaa jakaa heijastimet kaikkien lasten iloksi ja loppu on historiaa: Pupu ponnahtaa English Playschoolista innolla kertomaan heijastimen tarpeellisuudesta, ja varhaiskasvatuspäällikkö asettuu ratin taakse kuljettamaan pupua turvallisesti.

Asikkalassa toimii kolme kunnallista päiväkotia, ryhmäperhepäiväkoti sekä neljä perhepäivähoitajaa sekä yksityinen kielikylpypäiväkoti English Playschool of Asikkala. Näissä hoitoa, kasvatusta ja opetusta saa yli kolmesataa lasta. Kotona oleville lapsille ja vanhemmille tukea ja piristystä arkeen tuovat Leikkis ja Perheklubi. Leikkis on tarkoitettu lapsen lyhytaikaiseen hoitoon ja se toteutetaan yhteistyössä Asikkalan seurakunnan kanssa. Perheklubi on puolestaan perheiden kohtaamispaikka.

Heijastintarroja voi kiinnittää esimerkiksi jalkineisiin tai vaikkapa reppuun ja ne kestävät pesun kolmessakymmenessä asteessa. Heijastimia voi myös ostaa kirjastosta.

Lisätietoja antavat:

kehittämispäällikkö Isa Maunula, p. 044 778 0211, isa.maunula@asikkala.fi
varhaiskasvatuspäällikkö Hillevi Anttila, p. 044 778 0321, hillevi.anttila@asikkala.fi