Haemme kunnanjohtajaa

Oletko yhteistyökykyinen edelläkävijä?

Haemme Asikkalaan

KUNNANJOHTAJAA

Kehittämään kanssamme vireää yrittäjyys- ja matkailukuntaa

Vastaat kokonaisvaltaisesti kuntaorganisaatiotamme johtamisesta ja hallinnosta. Tulet mukaan kehittämään Asikkalaa muuttuvassa kuntakentässä yhdessä osaavan ja sitoutuneen henkilöstön kanssa. Vaikka kunnanjohtaja vastaa ensisijaisesti strategisen tason työstä, näkyy toimenkuvassa vahvasti myös operatiivisuus; odotamme sinun tarttuvan niin päivittäiseen johtamiseen kuin myös sidosryhmätyöhön. Erityisesti toivomme sinulta aktiivista otetta elinkeinopolitiikan edistämisessä.

Edellytämme sinulta virkaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta kunnallishallinnosta sekä hyvää elinkeinopoliittista osaamista. Sinulla on lisäksi vankka kokemus organisaatioiden johtamisesta muutostilanteessa. Toivomme sinulta kykyä pitkän tähtäimen suunnittelu- ja strategiatyöhön, innostavaa johtajuutta sekä hyvää kokonaisnäkemystä kunta-alasta. Olet aktiivinen, hallitset sidosryhmätyön ja toimit verkostoissa luontevasti. Olet innostava esimies ja viet asioita eteenpäin rohkeasti.

Asikkalassa tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, osaavat työkaverit ja viihtyisän asuinkunnan Päijänteen rannalla.

Työ alkaa sopimuksen mukaan kesällä/syksyllä 2017. Viran täyttämisessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.
Hae tehtävää 15.3.2017 mennessä Mercuri Urvalin sivuilta www.mercuriurval.fi , viite FI-10312. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja:
kunnanhallituksen pj. Tarja Tornio, puh. 040 719 6279, tarja.tornio@gmail.com sekä
Mercuri Urvalin konsultti Olli-Pekka Vaara, puh. 040 543 7145, ollipekka.vaara@mercuriurval.com

Päijänteen vesistön sylissä sijaitsevassa ASIKKALAN KUNNASSA on asukkaita noin 8 300. Kuntakeskuksemme Vääksy on palkittu Suomen parhaana pienenä keskustana ja se sijaitsee 25 km Lahdesta. Asikkalassa on vahvaa ja omaperäistä yritystoimintaa matkailun, palveluiden ja teollisuuden aloilla. Vääksyn Myllyn jauhoja haetaan pitkienkin matkojen takaa ja Viipurilaisen Kotileipomon kehittämä Puhtikaura valittiin vuoden suomalaiseksi elintarvikkeeksi viime vuonna. Monipuoliset tapahtuvat keräävät yhteen asukkaita, mökkiläisiä ja matkailijoita. Vapaa-ajan asuntoja Asikkalassa on yli 4 000. Kuntamme on terveysliikunnan edelläkävijä, mikä on huomioitu valtakunnallisilla tunnustuksilla. Lisätietoja www.asikkala.fi