Hae kahvilayrittäjäksi Pulkkilanharjulle

Haku on päättynyt ja prosessi on käynnissä. Hakijoille ilmoitetaan päätöksestä 15.4.2021.

Asikkalan kunta hakee pitkäaikaista kahvilayrittäjää Pulkkilanharjulle Karisalmen sillan levähdysalueelle.  Hakemus on toimitettava 9.4.2021 mennessä joko sähköpostitse isa.maunula(a)asikkala.fi tai postitse Asikkalan kunta, PL 6, 17201 Vääksy. Liitteeksi ennakkoperintärekisteriote sekä verovelkatodistus

Tarkemmat ehdot löytyvät kunnan verkkosivuilta www.asikkala.fi. 

Kunta etsii kahvilayrittäjää, joka pystyy tarjoamaan makeita ja suolaisia leivonnaisia, kahvia sekä mahdollisesti kevyttä lounasta, esimerkiksi salaattia tai keittoa. Kokemus aiemmasta kahvila- ja/tai kioskiyrittäjyydestä on suotavaa. Yrittäjä toimittaa omalla kustannuksellaan alueelle toimintaansa varten kioski/kahvilarakennuksen sekä muut yritystoimintaan liittyvät rakennelmat ja laitteet. Alueella ei ole kunnallista vesijohto– tai viemäriverkostoa. 

Yrittäjän tulee huolehtia alueen yleisestä siisteydestä, mihin kuuluu alueella sijaitsevan WC:n siisteys ja ylläpito.  

Kahvilatoiminnan toivottu aloitusaika on 1. kesäkuuta ja jatkuu vähintään elokuun loppuun. Kahvilatoiminnan yrittäjä voi aloittaa itselleen parhaiten sopivana päivänä, kunhan se tapahtuu maanantaihin 24. kesäkuuta mennessä. Kahvila- ja kioskitoiminnan ylläpitämisestä alueella ei peritä vuokraa. 

Kahvilan tulee olla auki vähintään 6 tuntia joka arkipäivä, viikonlopun aukioloajat katsotaan eduksi. Aukioloajan yrittäjä voi valita klo 1020 väliltä. Asiakkaita kahvilassa tulee palvella suomen kielellä, muut kielet ovat eduksi. Yrittäjällä on myös mahdollisuus kehittää piknikpalveluja Päijänteen kansallispuiston käyttäjille sekä muita tienkäyttäjille soveltuvia palveluita 

Yrittäjän käytössä on levähdysalueen piha-alueAlueella sijaitseva vanha kioskirakennus puretaan tai poistetaan. 

Yrittäjän tulee olla ennakkoperintä- ja arvonlisäverorekisterissä. Lisäksi yrittäjän tulee huolehtia itsenäisen yrittäjän ja työnantajan lakisääteisistä velvoitteista ja vastuista ja hänen on kustannuksellaan hankittava kaikki liiketoiminnan harjoittamisessa tarvittavat luvat. 

Kiinnostuneita yrittäjiä pyydetään lähettämään lyhyt vapaamuotoinen hakemus pe 9.4.2021 klo 23.59 mennessä Isa Maunulalle, isa.maunula@asikkala.fi. Hakemuksen tulee sisältää lyhyt kuvaus kahvilan/kioskin toiminnastayrittäjän alan kokemuksesta, palvelutarjonnasta, kioskirakennuksesta sekä asiakaspaikkojen määrästä sisätiloissa ja ulkotiloissa. Lisätietoja kahvilatoimintaan sekä muihin velvollisuuksiin liittyen voi kysyä 6.4.2021 klo 15 asti Isa MaunulaltaLevähdysalueelle on mahdollista käydä tutustumassa omatoimisesti. 

Tiedustelut: kehittämispäällikkö Isa Maunula, 044 778 0211isa.maunula@asikkala.fi