Asikkalan kunta hakee teknisiin palveluihin MAANRAKENNUSMESTARIA

Asikkalassa tarjoamme sinulle viihtyisän työpaikan Päijänteen rannalla rikkaassa luonnossa.

Maanrakennusmestari hoitaa kunnan yleisten alueiden alueurakan valvonnan ja toimii Asikkalan kunnan sekä Asikkalan vesi ja satama Oy:n kunnallistekniikan kunnossapito- ja rakennuskohteissa rakennuttajana, vastaavana työnjohtajana ja valvojana. Maanrakennusmestari osallistuu urakkatarjouspyyntöjen ja muihin hankintoihin liittyvien asiakirjojen valmisteluun.

Valittavalla tulee olla teknisessä oppilaitoksessa suoritettu teknikon (rakennusmestarin) tai insinöörin tutkinto, kunnallis-, yhdyskuntatekniikan tai tie- ja vesirakennustekniikan opintosuunnalla tai ammattikorkeakoulussa suoritettu amk-rakennusmestarin tai amk-insinöörin tutkinto yhdyskuntatekniikan tai infratekniikan opintosuunnalla sekä työnjohtokokemusta kunnallistekniikan ja vesihuollon työnjohtotehtävistä. Hankintalain ja kunta-alan tuntemus katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen II-palkkaryhmän mukaan ja toimessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Toimeen valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Hakemukset pyydetään lähettämään 20.4.2018 klo 14.00 mennessä sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Harri Hirvonen, puh. 044 778 0290 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@asikkala.fi (lomalla 3.-6.4.).

Asikkala 23.3.2018
Tekninen lautakunta