Kestävät lämmitysratkaisut -webinaari, to 15.4.2021 klo 17:30

Olisiko aika luopua öljylämmityksestä? Oletko miettinyt vaihtoa lämmitysjärjestelmään, joka säästää sekä luontoa että rahaa? Haluatko tietää, millaisia tukia ja avustuksia lämmitysjärjestelmän vaihtoon voi saada?

 

Tervetuloa LAB-ammattikorkeakoulun energia- ja ympäristötekniikan opiskelijoiden järjestämään KESTÄVÄT LÄMMITYSRATKAISUT – webinaariin! Tapahtuma on tehty yhteistyössä Hollolan ja Asikkalan kuntien kanssa. Webinaari järjestetään Zoomissa 15.4. klo 17.30. Tapahtumasta tehdään myös tallenne myöhemmin katsottavaksi.

 

Tapahtumassa asiantuntijat esittelevät erilaisia vaihtoehtoja öljylämmitykselle, kertovat tuista, avustuksista, vähennyksistä, investoinneista sekä syntyvistä säästöistä ja ympäristövaikutuksista. Kerromme myös kokemuksia lämmitysjärjestelmän vaihdosta. Lisäksi rakennusvalvonta kertoo kuntakohtaista tietoa Hollolan ja Asikkalan asukkaille, ja siksi tapahtuma on järjestetty ensisijaisesti Hollolan ja Asikkalan kuntalaisille.

Tule paikalle kuuntelemaan ja keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa!

 

Tapahtuman aikataulu: 

17.15 Linjat auki

17.30 Tervetuloa

17.40 Päijät-Hämeen Pelastuslaitos

17.50 Alueellinen Energianeuvonta

18.10 SYKE

18.30 Lahti Energia

18.45 Lämpöjokeri

19.00 Hollolan ja Asikkalan paikalliset ohjeet

19.15 Aikaa kysymyksille ja keskustelulle

 

Zoom ohjeet:

Zoom linkki: https://lut.zoom.us/j/64910177412

Meeting ID: 64910177412

 

Liittyminen selaimella:

  1. Avaa linkki https://lut.zoom.us/j/64910177412 Google Chrome -selaimella. Tulet sivulle, jossa ehdotetaan Zoomin sovelluksen latausta, mutta pääset osallistumaan selaimella klikkaamalla ikkunan alalaidassa olevaa ”Join from your browser” -linkkiä
  2. Hyväksy käyttöehdot ja kirjoita koko nimesi osallistujanimeksi kokoukseen ja klikkaa Join. Mikäli olet kirjautunut Zoom-käyttäjä, nimeä ei tarvitse erikseen määrittää.
  3. Päästyäsi kokoukseen sisään, klikkaa vielä alakulmasta ”Join audio” ja avautuvasta ikkunasta ”Join with computer audio”. Saat säädettyä ääntäsi ja videokuvaasi vasemman alalaidan painikkeista. Sitten saat ne tarvittaessa päälle vasemman alalaidan Mute/Unmute- ja Start/Stop video -painikkeista.

 

Liittyminen Zoom-sovelluksella:

  1. Avaa Zoom-sovellus ja valitse Join.
  2. Sovellus avaa uuden ikkunan. Syötä Enter meeting ID or personal link name -kenttään kokouksen tunnus 64910177412, ja Your Name -kenttään oma nimesi.
  3. Valitse Join liittyäksesi kokoukseen.

 

Lisätietoa tapahtumasta:

Terhi Ahava, vt. ympäristönsuojelusihteeri Asikkala

terhi.ahava@asikkala.fi

Annariina Keto, projektikoordinaattori

annariina.keto@hollola.fi