Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Kävele naiselle Ammatti 2020

6 syyskuun klo 13:00 - 16:00

Kävele Naiselle Ammatti 2020 kutsuu sinut kävelemään maailman naisten rinnalla!
Valitse matkaksi 3,7 tai 10 km. Kyseessä ei ole kilpailu, vaan mukavaa yhteistä ulkoilua hyvää tehden. Lähtö Vääksyn urheilukentältä, jossa ilmoittautuminen ja alkujumppa.
Naisten tukeminen on erityisen tärkeää nyt, sillä koronapandemia on heikentänyt naisten asemaa entisestään hauraissa maissa. Naisten taloudellinen itsenäisyys lisää vaikuttamismahdollisuuksia yhteisöissä. Tätä tukee Naisten Pankin koulutus ja yrittäjyys hanke, joka antaa mukana olleilla naisilla valmiudet nousta jaloilleen ja aloittaa oma liiketoiminta kriisin jälkeen.
Tapahtuma on Naisten Pankin organisoima ja toteutetaan ympäri Suomen ja muutamilla paikkakunnilla ulkomaillakin samanaikaisesti.
Ennakkoilmoittautuminen:
https://www.naistenpankki.fi/kavele-naiselle-ammatti-2020-ilmoittaudu/

VALITSE SINULLE SOPIVIN TAPA LAHJOITTAA:
1. Verkkolahjoitus
2. MobilePay 41109, viesti omakavely
Tiesitkö, että…
30 euron lahjoitus vastaa Naisten Pankissa yhden Ammatin arvoa. Sen avulla nainen pääsee Naisten Pankin tukemana oman toimeentulon alkuun.
Nappaa lenkiltä kuva ja julkaise se sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #kävelenaiselleammatti ja #omakävely. Naisten Pankki palkitsee kuukausittain parhaat kuvat Naisten Pankin tuotepaketilla.
Kiitos, että kuljet maailman naisten rinnalla!
Asikkalantie 14, 17200 Vääksy

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
6 syyskuun
Aika:
13:00 - 16:00