Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Joulun Taikamaa – joulukonsertti

16 joulukuun klo 19:00 - 20:30

Laita jalkaan villasukat, kääriydy viltin lämpöön ja maistele glögiä. Lähde kanssamme matkalle jouluun – anna itsellesi aikaa rentoutua ja upota hetkeksi joulun syleilyyn. Matkaat tonttujen ja enkeleiden seurassa niin voit löytää itsesi joulun taikamaasta. Voit kuulla entisajan joulunkellot ja hiljentyä jouluyön tunnelmiin. Konsertisssa kuulet niin vanhempia kuin uudempia joululauluja.

Mari Karjalainen, laulu | Matleena Karjalainen, viulu Marjaana Merikanto, piano

Danielson-Kalmarin huvila | Su 16.12. klo 19:00 Ohjelma 15 €

Kalmarintie, Vääksy

Asikkalan kulttuuriyhdistys

Matleena Karjalainen valmistui viulunsoiton opettajaksi Lahden AMK:sta vuonna 2011, opettajanaan Ulla-Maija Hallantie. Tämän lisäksi hänellä on varhaisiän musiikinopettajan tutkinto Lahden AMK:sta 2006, pääsoittimenaan viulu. Tällä hetkellä Karjalainen toimii Asikkalanseudun musiikkiopistossa viululnsoitonopettajana ja musiikkileikkikoulun tuntiopettajana. Hänellä on käytössään ranskalaisen koulukunnan, Georges Deroux:n vuonna 1853 rakentama viulu. Viulu on Järvi-Hämeen osuuspankin omistuksessa.

Mari Karjalainen on valmistunut taiteen maisteriksi Tallinan teatteri- ja musiikkiakateimiasta 2014. Hän toimii Vantaan musiiikkiopiston laulunopettajana. Opetustöidensä lisäksi hän konsertoi ja esiintyy erilaisissa produktioissa aktiivisesti. Karjalainen on valmistanut useita juonellisia konserttikokonaisuuksia mm. L.Onervan runoista ja elämästä, Kalevalan naishahmoista. Syksyn 2018 hän kiersi Topelius Nyt! -satuoopperan kanssa Uudenmaan ja Etelä-Savon kouluissa. Hänen opettajanaan toimii Jaakko Ryhänen.

Marjaana Merikanto (os.Okkonen) s.1981 on suomalainen aktiivisesti konsertoiva pianisti, jonka intohimona on toimia mahdollisimman monipuolisesti solistina,
kamarimuusikkona, säveltäjänä ja lied-musiikin parissa. Merikanto valmistui vuonna 2011 musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian solistiselta osastolta Erik T. Tawaststjernan ja Valeria Resjanin oppilaana suorittaen pianonsoiton diplomitutkinnon (A-kurssi) parhain mahdollisin arvosanoin. Merikanto työskentelee pianonsoiton lehtorina Vantaan musiikkiopistossa sekä useiden eri laululuokkien säestäjänä ja korrepetiittorina. Kamarimusiikkia Merikanto soittaa aktiivisesti konsertoivassa Lumo-pianotriossa.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
16 joulukuun
Aika:
19:00 - 20:30

Tapahtumapaikka

Danielson-Kalmarin huvila
Kalmarintie
Asikkala, 17200
+ Google Map