Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Anianpellon markkinat

10 elokuun - 11 elokuun

 

ANIANPELLON MARKKINAT  2018                    

Professori, emeritus maakuntajohtaja, Asikkalan kesäasukas Juhani Honka avaa Anianpellon markkinat 10.8.2018 kello 17.00                                             

Asikkalan kunta sai hienon kunniamaininnan liikkuvin kunta Suomessa. Anianpellon markkinat keskittyy tänä vuonna monipuoliseen liikkumiseen, kesäasukastoimintaan ja Asikkalan 170 vuotta juhlan kunnioittamiseen. Mielenkiintoinen tapahtuma on voittaako moninkertainen olympiavoittaja ja maailmanmestari Matti Nykänen klapihakkuukilpailun. Anianpellon markkinoilla myyntitapahtumien lisäksi on runsaasti ohjelmaa.

Anianpellon markkinat järjestetään 10.-11.8. 2018 Vääksyssä Kalmarin uimarannalla edellisvuosien tapaan.

Markkinateema on ”Liikkuva Asikkala”

Markkinaohjelmaan liittyy teemaan liittyviä liikunnallisia kilpailuja ja esityksiä; Markkinajuoksu, klapinhakkuukilpailu, vesijärvigolf, tanssiesitys, hirrensyöksy, lasten poniratsastus, kävynheittokilpailu, nuotan veto Vesijärven rannassa, markkinajatkot Majakkapaviljongissa ja markkina-ammunta ym. Tarinatuokio lauantaina kello 15.30 Asikkalan kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Hilkka Kemppi ja Asikkalan Vaparit ry;n edustaja aiheina kunnan strategia, kesäasukastoiminta, Asikkalan kunta 170 vuotta ja mitä Asikkalan kunta on tehnyt liikunnallisella saralla ym. Anianneitokilpailu on keskeisessä roolissa. Nyt on jo kaksi ehdokasta ja kolmas ehdollinen. Tavoitteemme on saada ainakin neljä ehdokasta. Mikäli joku neito on erittäin kiinnostunut, niin otamme yhden lisää. Yhteys anianneitopäällikkö Petri Pettinen puh. 0400 158 247 sp. petri.pettinen@elisat.fi   Markkinahartauden pitää Asikkalan seurakunnan edustaja.

Musiikkiohjelmaa

Puhallinorkesteri LSP Concert Bändi esiintyy perjantaina kello 16.00, Asikkalan Seudun musiikkipiston oppilaat, Asikkalan pelimannit ja Pekan ja Reinon iltasoitto markkinaravintolassa.

Lasten ohjelmat

Lapsille on ongintakilpailu Vääksyn kanavan markkinapuoleisella rannalla, poniratsastusta markkina-alueen eteläpuolella, piirustuskilpailu teemateltassa markkinateemasta.

Myyntipaikat

Olemme lisänneet myyntipaikkojen määrää. Haluamme kaikkien myyjien saavan itselleen myyntipaikan. Myyntipaikkojen hinnat pidämme entisellään. Myyntipaikat kannattaa varata hyvissä ajoin, niin saa mieluisan paikan. Myyntipaikat tulee varata Raimo Rintalalta puh. 045 650 2606. s-posti rintala65@gmail.com. Myyntipaikkakartta hinnoitteluineen on netissä Lions Club Asikkalan kotisivulla.

Yhteistyö

Lions Club Asikkalan voimavarat eivät yksin riitä tämän suurtapahtuman järjestämiseen. Edellisen vuoksi olemme saaneet runsaasti yhteistyökumppaneita.

Anianpellon markkinat järjestää Lions Club Asikkala yhteistyökumppaneiden kanssa. Markkinat ovat Asikkalan suurin kotiseutu- ja myyntitapahtuma.

Markkinaohjelmat juontaa Hilkka Kemppi.

 

 

 

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
10 elokuun
Loppuu:
11 elokuun