Majoituspalvelut

       

Asikkalasta löytyy runsaasti majoitusvaihtoehtoja upeiden järvimaisemien ja kauniin luonnon keskeltä.  Valittavissa on kaikkea aina pienistä saunamökeistä huviloihin ja hotelliin asti unohtamatta idyllisiä maaseutukohteita. Vääksyn kanavan kupeessa on karavaaniparkki asunto- ja matkailuautolla liikkuville. Tutustu Asikkalan majoituskohteisiin tarkemmin ja valitse mieleisesi.

 

 

APTEEKINMAJOITUS
Vääksyn Apteekinmajoitus tarjoaa idylliset puitteet majoittua keskelle tunnelmallista Vanhaa Vääksyä aivan kanavan tuntumassa. Päärakennuksen seitsemän majoitushuonetta ovat hyvin varusteltuja ja sisustettu vanhanajan tyylillä. Loistava sijainti takaa mahdollisuudet siirtyä helposti Vääksyn aktiviteettien pariin.
Osoite: Vääksyntie 18, 17200 Vääksy
Tutustu kohteeseen

 

HOTELLI TALLUKKA
Upealla järvinäköalapaikalla Vääksyssä sijaitseva Hotelli Tallukka tarjoaa majoitus-, kokous- ja ruokailupalveluja aivan Vääksyn keskustan tuntumassa. Kauniilla kannaksella kahden suuren vesistön välissä oleva hotelli on tunnettu kuuluisista päivätansseistaan. Hotellista on helppo siirtyä myös läheisen golf-kentän viheriöille.
Osoite: Tallukantie 1, 17200 Vääksy
Tutustu kohteeseen

 

LEHMONKÄRKI
Lehmonkärki tarjoaa korkeatasoista mökki- ja huvilamajoitusta sekä kokoustilapalveluita Päijänteen upeissa rantamaisemissa. Harjumaiseen niemeen väljästi sijoitetut mökit ja huvilat soveltuvat ympärivuotiseen lomailuun ja ne ovat hyvin varusteltuja. Lähes kaikki mökit ovat omarantaisia. Vaihtoehtoja on pienen perheen mökistä jopa 24 hengen huvilaan. Lehmonkärjen herkulliset ruoat ja upeat saunatilat takaavat onnistuneen vierailun.
Osoite: Lehmonkärjentie,  17320 Asikkala
Tutustu kohteeseen

 

AURINKORANTA
Aurinkorannassa voi viettää virkistävän ja rentouttavan loman tai juhlia ikimuistoisesti elämän tärkeitä asioita. Tarjolla on laadukkaita mökkejä, huviloita ja juhlatiloja Vääksyssä Vesijärven upealla hiekkarannalla. Mökit on suunniteltu rentoon yhdessäoloon, saunomiseen ja yhteiseen ruuanlaittoon. Juhlatila Estelle tarjoaa loistavat puitteet juhlatilaisuuksiin.
Osoite: Jyväskyläntie,  17200 Vääksy
Tutustu kohteeseen

 

ISO-NAAPPILAN LOMA KY
Kotoisat vuokramökit ja laadukkaat juhla- ja kokoustilat Päijänteen rantamaisemissa Asikkalan Salonsaaressa, Vääksyn kupeessa. Ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat 2-12 hengen vuokramökit on rakennettu väljästi toisiinsa nähden, jolloin jokaisella vuokramökillä on oma rauhallinen piha-alueensa. Metsämökit sijaitsevat yhteisellä alueella ja rantamökit sijoittuvat toiselle alueelle. Kokoustiloja on tarjolla erilaisiin tilaisuuksiin 5-30 hengelle ja juhlatilat soveltuvat max. 60 hengen kokoiselle juhlaväelle.
Osoite: Salonsaarentie 486, 17200 Vääksy
Tutustu kohteeseen

 

PÄTIÄLÄN MÖKIT
Kodikkaat kelohonkamökit ja hirsihuvilat ovat yksilöllisesti sisustettuja ja ne sijaitsevat väljästi 5 km:n pituisella rantaviivalla. Majoitustilaa on 2 – 6 henkilölle kohteesta riippuen.
Osoite: Pätiäläntie 211, 17320 Asikkala
kaarina.patiala@phnet.fi, p. 040 769 3053

 

PULKKILANHARJUN HUVILAT
Pulkkilanharjun huvilat sijaitsevat Päijät-Hämeen Asikkalassa. Ympäristön kaunis harju- ja järvimaisema sekä korkeatasoisesti varustetut huvilat tarjoavat upeat puitteet laadukkaalle vapaa-ajalle.
Osoite: Pulkkilantie 359, 17320 Asikkala
Tutustu kohteeseen

 

LOMAKEIDAS LAVIANMUTKA
Asikkalan Kalkkisten kylässä Ruotsalainen-järven rannalla sijaitseva kohde tarjoaa viihtyisiä huvila- ja juhlatiloja.
Osoite: Laviantie 95, 17240 Kalkkinen
Tutustu kohteeseen

 

SIPILÄN LOMAMÖKIT
Asikkalassa Vesijärven rantamaisemissa on kaksi kodikasta hirsimökkiä, jotka odottavat sinua, perhettäsi ja ystäviäsi rentoutumaan rauhalliseen ja luonnonläheiseen ympäristöön. Mökkien läheisyydessä myös tunnelmallinen rantasauna.
Tutustu kohteeseen

 

SALONSAAREN LOMAKYLÄ
Salonsaaren Lomakylä on viehättävä lomanviettopaikka Päijänteen rannalla. Meiltä löytyy kolme erillistä juhla- ja kokoustilaa erilaisiin tilaisuuksiin. Majoitushuoneita löytyy kolmesta rivitalosta 18 ja mökkejä 7 kappaletta. Päärakennuksesta, rivitaloista, mökeistä ja rantasaunasta koostuvan lomakylän sijainti veden äärellä takaa loistavat mahdollisuudet mm. kalastaa, veneillä, samoilla metsässä, sienestää ja saunoa. Lomakylän veneillä voi käydä soutelemassa ja kalastamassa, lähiympäristön metsät ovat oivallisia sauvakävelylenkeille ja sieniretkille. Päijänteen kirkas vesi mahdollistaa myös vapaasukeltamisen.
Tervetuloa niin kesällä kun talvellakin. Telttailumahdollisuus.
Osoite: Halkoniementie 88,  17200 Vääksy
info@salonsaari.fi p. 044 076 6961
Tutustu kohteeseen

 

PUHARNIEMI / METSO
Puharniemen Metso huvila sijaitsee rauhallisen ja erämaisen Kyynätjärven rannalla, tarjoten isoista ikkunoistaan upeat erämaiset näkymät metsäiseen järvimaisemaan.
Osoite:  Puharniementie 24, 17130 Vesivehmaa
Tutustu kohteeseen

 

 

URAJÄRVEN LOMAKYLÄ
Urajärven Lomakylän mökit ja huvilat sijaitsevat puhtaan ja kirkasvetisen Urajärven rannalla. Viihtyisät mökit, lapsiystävälliset uimarannat ja hyvät kalavedet luovat erinomaiset puitteet lomalle tai lyhemmälle lomanvietolle.
Osoite:  Urajärvenraitti 72 (Kirilä), 17150 Urajärvi
Tutustu kohteeseen

 

HOIMELAN TILA
Hoimelan Tila toivottaa asiakkaat tervetulleeksi idylliselle maatilalle, joka sijaitsee Päijänteen rannalla. Majoitustiloja löytyy persoonallisista ja kodikkaista mökeistä.
Osoite:  Hoimelantie 49, 17320 Asikkala
Tutustu kohteeseen

 

KENRAALIN MAJA
Päijänteen länsirannalla, Asikkalan Salonsaaressa saatavilla mukavuuksilla varustettu hirsimökki. Hyvät kulkuyhteydet Vääksyn palveluihin.
Osoite: Hietasentie 28, 17130 Vesivehmaa
kenraalin_maja@hotmail.com, p. (03) 784 4242

 

VILLA URANLINNA
Villa Uranlinna sijaitsee Asikkalan Urajärvellä. Päärakennuksessa on tilaa kolmessa kerroksessa. Alueella on perinteinen savusauna, jossa voi nauttia alkuperäisestä, suomalaisesta saunakulttuurista ja aistia vanhanajan saunatunnelmaa.
Osoite: Urpiontie, 17150 Urajärvi
Tutustu kohteeseen

 

MÖKKI VIIKILÄ
Pienen Nahila-nimisen järven rannalla Urajärvellä sijaitsevat mökit soveltuvat erityisen hyvin lapsiperheille, sillä uimarannat ovat loivasti syveneviä hiekkapohjaisia rantoja. Soutuvene on vapaasti käytettävissä ja lapsia ilahduttavat keinut sekä trampoliini. Hyvät mahdollisuudet marjastukseen, sienestykseen ja kalastukseen sekä samoiluun metsissä. Talvella mahdollista luistella järven jäällä.
Osoite:  Viikiläntie 47, 17150 Urajärvi
Tutustu kohteeseen

 

UUSI LEPOMÄKI
Asikkalan Kalkkisissa tarjolla maatilamajoitusta ihastuttavan puutalon yläkerran kolmessa makuuhuoneessa.
Osoite: Lepomäentie 140, 17240 Kalkkinen
s.maschke@suomi24.fi, p. 044 301 4588

 

MARTTILAN TILA
Idyllinen majoituskohde Päijänteen rannalla.
Osoite: Marttilantie 50, 17240 Kalkkinen
Tutustu kohteeseen

 

NIEMIMÄEN JUHLA- JA MAJOITUSTILA
Vehreiden maisemien ja mansikkapeltojen keskellä siistissä pihapiirissä tarjolla juhla- ja majoitustilat.
Osoite: Kukkuramäentie 14, 17450 Iso-Äiniö
Tutustu kohteeseen

 

MATTSSONIN LUOMUMARJATILAN YÖPYMISMÖKIT KURHILASSA
Kodikas hirsiaitta yöpymiskäyttöön (max 6 hlö) ja
pihamökki (max 4 hlö)
Osoite:  Hilliläntie 141, 17430 Kurhila
Lisätietoja: anu.mattsson@outlook.com tai puh. 050 380 3967

 

Etelä-Päijänteen alueen majoitusvaihtoehtoihin voit tutustua tästä.

Lahden seudun majoitustarjontaan voit tutustua tästä.