Kahvilat ja ravintolat

 

Herkkusuille löytyy Asikkalan alueelta mukavia kahvi- ja ruokailupaikkoja. Tutustu kohteisiin tarkemmin tästä.

 

MAJAKKAPAVILJONKI
Vääksyn kanavan suulla sijaitseva viihtyisä A-oikeuksin varustettu näköalaravintola tarjoaa kahviherkkujen lisäksi lounasta, pizzoja ja á la carte -annoksia. Asikkalan vilkkain vierasvenesatama tankkauspisteineen.

Ämmäläntie 20, 17200 Vääksy
Lisätietoja

 

 

KANAVAN KUNKKU
Tunnelmallisessa rakennuksessa Vääksyn kanavalla isolla terassilla voi nautiskella kahvit kahvileipien kera tai syödä á la carte -annoksia viiniä siemaillen. Ihastuttava sisustuskauppa. (Talvella avoinna vain tilauksesta. )

Kanavatie 17, 17200 Vääksy
Lisätietoja

 

 

RAVINTOLA JALMAR
Viihtyisä ravintola, jossa nautitaan elämästä hyvän ruoan, juoman ja ystävien kanssa.

Anianpellontie 17, 17200 Vääksy
Lisätietoja

 

 

KANAVAN KOTILEIPOMO
Kodikas pieni leipomokahvila Vääksyn keskustassa tarjoaa paikallisista raaka-aineista leivottuja leipomotuotteita. Suomen laajin gluteenittomien tuotteiden valikoima, myös kotiin ostettavaksi.

Aleksintie 1, 17200 Vääksy
Lisätietoja

 

 

VIIPURILAINEN KOTILEIPOMO
VT24:n varrella olevan jauholeipomon jauhot voidaan jäljittää lähipelloille asti. Kahvila-myymälä tarjoaa leipomon uunituoreita suolaisia ja makeita kahvileipiä. Myynnissä oman leipomon tuotteita ja lähituottajien herkkuja. Palkittu mm. Puhtikaurasta.

Pasolanharjuntie 1, 17200 Vääksy
Lisätietoja

 

 

WINE & CAFE JOKIRANTA
Vääksynjoen idyllissä tarjolla lähiruokaa arvostaen tehtyjä makeita ja suolaisia konditoriatuotteita. Erikoiskahvit uniikeista mukeista. Tapakset, vohvelit ja salaattiannokset voi nauttia kuplivan kera. Myynnissä matkamuistoja ja tuliaistuotteita.

Melakuja 3, 17200 Vääksy
Lisätietoja

 

 

 

KANAVAN HELMI
Kesäkahvila ja -kioski kanavan sululla. Herkkusuiden kohtauspaikka. Tarjolla on kymmenittäin itsetehtyjä artesaanijäätelöitä ja paljon herkullisia pikkusuolaisia. (Avoinna vain kesäaikaan.)

Kanavatie 19, 17200 Vääksy
Lisätietoja

 

 

KANAVAN PANIMO
Käsityöläispanimo & pop-up kesäterassi. Panimokierrokset tilauksen mukaan.
(Terassi avoinna vain kesäaikaan. )

Meijeritie 1, 17200 Vääksy
Lisätietoja

 

 

RANSKALAINEN KYLÄKAUPPA
Vanhassa Vääksyssä on pieni pala Ranskaa isossa vaaleanpunaisessa kivitalossa. Tarjolla on tyypillisiä ranskalaisia leivonnaisia ja piirakoita erikoiskahvien tai viinin kera. Talo on pullollaan ranskalaisia herkkuja, vaatteita ja sisustustarvikkeita.

Vesijärventie 1, 17200 Vääksy
Lisätietoja

 

 

METSÄLINNAN KAHVILA
Vanhan ajan seesteistä tunnelmaa voi kokea ja aistia 100-vuotiaassa hirsihuvilassa Vääksyssä. Tarjolla suussasulavat herkkuleivonnaiset ja suolaiset piirakat. Lähes kaikkia talon herkkuja saa myös gluteenittomina.

Sirkkusentie 5, 17200 Vääksy
p. 045 677 1105
Lisätietoja

 

TORIKAHVILA
Kesäaikaan palveleva kahvila Kustaantorilla. Uunituoreet, itsetehdyt pullat ja suolaiset piirakat, myös gluteenittomina. Tilauksesta pitopalveluruoat ja -leivonnaiset ympäri vuoden.

Kustaankuja, 17200 Vääksy
p. 040 147 2114

 

 

VINTAGE RUSTY CAFE
Vintagehenkisesti sisustettu kahvipaikka tarjoaa talon tuoreet munkit, juustokakkuja ja muita leivonnaisia. Keittolounas arkipäivisin tuoreilla sämpylöillä. Myynnissä vaihtuvaa vanhaa ja uutta tavaraa.

Vehkoontie 1, 17200 Vääksy
Lisätietoja

 

 

RAVINTOLA OINAS
Maistuvat kebabit ja pizzat koko perheen makuun.

Kustaantori, 17200 Vääksy
Lisätietoja

 

 

GRILLI-KAHVIO ELVI´S
Keittolounas – Burgerit – Grilliateriat

Asikkalantie 1, 17200 Vääksy
Lisätietoja

 

 

VÄÄKSYN KESKUSGRILLI
Herkullista grilliruokaa Kustaantorilla sijaitsevalta grilliltä.

Kustaantori, 17200 Vääksy
p. (03) 766 0506

 

 

BAR16
Rento paikallisbaari, jossa livekeikkoja.

Kustaankuja 3, 17200 Vääksy
Lisätietoja

 

 

ROUTE 24
Moni ei ehkä tiedä, mutta yksi Asikkalan kolmesta jauholeipomosta sijaitsee Vesivehmaalla. Amerikanhenkisessä pysähdyspaikassa kondiittori loihtii herkulliset leipomukset kahvin kyytipojaksi. Tarjolla myös lounaat, burgerit ja pizzat. Huoltoasema ja pieni lahjatavaraliike.

Joenkulmantie 2, 17130 Vesivehmaa
Lisätietoja

 

 

MANIBAARI
Kesäisin kahvihetken lomassa voi seurata Kalkkisten kyläraittia vilkkaimmillaan. Tarjolla leppoisan meiningin, kahvin ja kahvileipien lisäksi pizzoja, pikkusuolaisia ja muita juotavia A-oikeuksin. Paikallisten rento karaokepaikka.

Nuoramoistentie 2, 17240 Kalkkinen
Lisätietoja

 

LEHMONKÄRJEN RANTAKAHVILA
Vähä-Äiniöllä Päijänteen upeissa maisemissa herkulliset makeat ja suolaiset leivonnaiset, omat jäätelöt, erikoiskahvit ja A-oikeudet. Tarjolla lähiruokaa ja tilalla eettisesti kasvatettua laatulihaa. Keittolounas joka päivä. Veneilijöiden suosima paikka.

Lehmonkärjentie 180, 17320 Asikkala
Lisätietoja

 

HILLERIN
Idyllisessä kahvilassa keskellä Kurhilan kylää voi nauttia maukkaan kahvin kanssa herkullisia konditorialeivonnaisia. Kotieläinpiha ja pikkupuoti.

Kurhilantie 275, 17430 Kurhila
Lisätietoja

 

 

KARTANON KAHVILA HUGO & LILLY
Urajärven kartanolla sijaitsevassa kahvilassa on tarjolla herkulliset pikkusuolaiset ja makeat kahvileivät sekä lämpimät ja kylmät virvokkeet. (Avoinna vain kesäaikaan ja sopimuksen mukaan.)

Kartanontie, 17150 Urajärvi
Lisätietoja

 

 

PIHAMAA VIINITILA & PANIMO
Kalkkisten keskustan viihtyisä kesäkahvila tarjoaa herkullisia makeita ja suolaisia kahvihetkiä. Lisäksi viinitupa ja idyllinen maalaispuoti. Myynnissä raikkaita satokauden tuotteita, omia juomia ja lähiruokaa.

Siltatie 12, 17240 Kalkkinen
Lisätietoja

 

 

MUSEOKAHVILA MARTTA
Marja-aikaan itsepoimijoille on tarjolla mansikkamehua, kahvia ja makeaa syötävää. Kahvitellessa voi seurata maatalon touhuja ja arvuutella jo historiaan vaipuneiden maatalouskalusteiden käyttökohteita. Tilamyymälä.

Kukkuramäentie 14, 17450 Iso-Äiniö
Lisätietoja

 

 

KESÄKAHVILA MUMMOLA
Urajärvellä, Ruotsalaisen rannalla sijaitseva vanha hirsirakennus luo omanlaisensa tunnelman. Häggin Eläintäyttämön museon yhteydessä toimivassa kahvilassa voi rupatella eläintentäyttäjän ammatista kahvipöydän ääressä. Paikalle pääsee myös vesitse.

Häggintie 28, 17150 Urajärvi
Lisätietoja