Asikkalan vapaa-ajan asukkaat ry

Vapaa-ajan asukkailla on virallinen vaikutuskanava Asikkalassa, Asikkalan vapaa-ajan asukkaat ry. Asikkalan Vaparit perustettiin valvomaan vapaa-ajanasunnon omistajien etuja. Yhdistys haluaa edistää ja kehittää vapaa-ajan asumisen asumismuotoja sekä parantaa asumisviihtyvyyttä.

Haluamme vaikuttaa Asikkalan ja sen ympäristökuntien asumisen ja elinkeinoelämän kehittymiseen.   Meille tärkeää on myös edistää ja kehittää luonnon-, ympäristö- ja kulttuuriarvojen suojelua Asikkalan seudulla.

Yhdistys on poliittisesti sitoutumaton.

Yhdistys toimii sillanrakentajana vapaa-ajan-asukkaiden ja paikallisten palvelutarjoajien välillä ja pitää yhteyttä kunnan viranomaisiin ja luottamushenkilöihin.

Asikkalan vapaa-ajan asukkaat ry on Omakotiliitto ry:n ja Vapaa-ajan asukkaiden liitto ry:n jäsenyhdistys. Liittymällä Asikkalan vapaa-ajan asukkaisiin, Vapareihin, liityt samalla myös Omakotiliiton ja Suomen Vapaa-ajan asukkaisen liiton jäseneksi. Jäsenyys kannattaa. Jäsenenä saat käyttöösi kaikki Omakotiliiton edut.

Tule mukaan yhdistykseen, tule vaikuttamaan mökkikuntasi asioihin! 
www.omakotiliitto.fi/jasenyhdistykset/vapaa-ajan_asukkaiden_piiri_-_vapaa-ajan_asukkaiden_liitto/asikkalan_vapaa-ajan_asukkaat_ry

Lisätietoja

Eero Vankka, puh.joht.     eero.vankka@elisanet.fi

Anna-Maria Rajala, varapj     rajala.annamaria@gmail.com

Katriina Vankka, sihteeri     kati.vankka@elisanet.fi