Liikuntaseurat

Asikkalalaiset liikuntaseurat järjestävät monipuolista toimintaa useassa eri lajissa. Yhteystiedot liikuntaseuroille löytyvät sivun alareunan linkin takaa, tervetuloa tutustumaan seurojen toimintaan. 

Liikuntaa järjestävien yhdistysten edustajat kutsutaan kahdesti vuodessa kokoontuviin liikunta- ja urheiluseurojen sekä kunnan hyvinvointipalveluiden välisiin seuratapaamisiin, joissa käsitellään ajankohtaisia asioita sekä kehitetään yhdessä liikunnan harrastamista Asikkalassa. Pyydämme pitämään huolta, että seuranne yhteystiedot ovat ajantasalla ja ilmoittamaan mahdollisista muutoksista liikuntapalveluihin.

Asikkalan hyvinvointipalvelut tukee liikuntaseurojen toimintaa myöntämällä seuroille avustuksia. Avustuksista on kerrottu tarkemmin hyvinvointipalveluiden avustussäännöissä. Hakemuslomakkeet yleisavustuksen, erityisavustuksen ja tapahtumaraha-avustuksen hakemiseen samoin kuin salivuorojen hakulomakkeet löytyvät sivupalkista kohdasta hyvinvointipalveluiden lomakkeet.

Ajankohtaista seuroille:

Tervetuloa ohjaajaksi -koulutus (3h) aloitteleville ohjaajille ma 26.8.2019 liikuntahallilla. Lisätietoja tästä.

 

suunnistusOLYMPUS DIGITAL CAMERAratsastustalviOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Asikkalalaisten liikuntaseurojen lajivalikoiman ja yhteystiedot löydät tämän linkin kautta!

Ohessa vuosikello 2018-2019 liikuntaseuroille. Voit myös ladata vusoikellon tästä ja lisätä siihen tietoja palvelemaan seuranne toimintaa.

(Vuosikello toimintakaudelle 2019-2020 päivitetään syyskuussa)