Liikuntaseurat

Asikkalalaiset liikuntaseurat järjestävät monipuolista toimintaa useassa eri lajissa. Yhteystiedot liikuntaseuroille löytyvät tämän sivun kuvien alla olevan linkin takaa, tervetuloa tutustumaan seurojen toimintaan. 

Liikuntaa järjestävien yhdistysten edustajat kutsutaan kahdesti vuodessa kokoontuviin liikunta- ja urheiluseurojen sekä kunnan hyvinvointipalveluiden välisiin seuratapaamisiin, joissa käsitellään ajankohtaisia asioita sekä kehitetään yhdessä liikunnan harrastamista Asikkalassa. Pyydämme pitämään huolta, että seuranne yhteystiedot ovat ajantasalla ja ilmoittamaan mahdollisista muutoksista liikuntapalveluihin.

Asikkalan hyvinvointipalvelut tukee liikuntaseurojen toimintaa myöntämällä seuroille avustuksia. Avustuksista on kerrottu tarkemmin hyvinvointipalveluiden avustussäännöissä. Hakemuslomakkeet yleisavustuksen, erityisavustuksen ja tapahtumaraha-avustuksen hakemiseen samoin kuin salivuorojen hakulomakkeet löytyvät sivupalkista kohdasta hyvinvointipalveluiden lomakkeet.

Koronarajoitukset:

Uusimmat tiedotteet rajoituksista ja mm. liikuntatilojen käytöstä päivitetään ajankohtaista liikunnassa sivuston alle.

 

suunnistusOLYMPUS DIGITAL CAMERAratsastustalviOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Asikkalalaisten liikuntaseurojen lajivalikoiman ja yhteystiedot löydät tämän linkin kautta!

 

Alta löydät vuosikellon, joka on laadittu yhdistysten käyttöön vuosille 2020-2021. Vuosikelloon on listattu tiiviiseen pakettiin huomionarvoisia asioita ja päivämääriä helpottamaan yhdistysten toimintaa. Ikään kuin muistilistana toimiva vuosikello on ladattavissa (ja tulostettavissa) pdf tiedostona tästä.

Täytettävää mallia oleva vuosikello on ladattavissa tästä. Asikkalalaiset yhdistykset voivat ladata tiedoston itselleen ja muokata täytettävää vuosikelloa vapaasti. Vuosikelloon voi mm. lisätä omassa toiminnassa huomioitavia tärkeitä ajankohtia ja tapahtumia.