Liikuntakampanjat 2021

ASIKKALAN LIIKUNTAPALVELUT OVAT KÄYNNISTÄNEET JA KÄYNNISTÄMÄSSÄ VUODEN 2021 AIKANA ERILAISIA LIIKUNNALLISIA KAMPANJOITA JA HAASTEITA.

Kannustamme kaikki mukaan liikkumaan! Löydä itsellesi sopiva ja mielekäs liikuntakampanja/haaste tai vaikka useampikin!

 

– Liikuntakampanja 2021 (käynnissä ja kestää koko vuoden)
– Porrashaasteet: ”Tunturihaaste” ja ”Mount Everest -haaste” (käynnissä, ei aikarajaa)
– Postilaatikko pyöräily (huhti-elokuu)

 


 

Näiltä sivuilta löydät lisätietoja kaikista käynnissä olevista kampanjoista ja liikkumaan tempaavista haasteista. Voit myös halutessasi tulostaa omat suorituskorttisi. Kaikkien  käynnissä olevien liikuntakampanjoiden suorituskortteja on noudettavissa myös kirjastosta sekä K-Supermarket Vääksyn aulasta. 

 


 

PORRASHAASTEET:

”Tunturihaaste” kannustaa tuntureiden valloitukseen lähiportaissa. Haastetta voi siis tehdä missä tahansa portaissa, vaikka kotona tai kerrostalon rappukäytävässä. Haaste koostuu viiden eri tunturinhuipun tavoittelusta. Ensimmäisen huipun tavoittaa 500 askelmalla ja Suomen korkeimman tunturin eli Haltin (1324 m.) huipun saavuttaa nousemalla 7800 askelmaa. Tarkemmat ohjeet löydät suorituskortista.

Pelkän tunturihaasteen suorituskortin löydät ja voit tulostaa tämän linkin kautta.

”Mount Everest -haaste” on erittäin vaativa. Maailman korkeimman vuoren 8848 metrin korkeudella sijaitseva huippu tavoitetaan nousemalla Aurinkovuoren portaat (239 askelmaa = 40 m. nousua) ylös 222 kertaa! Kuulostaa lähes mahdottomalta, mutta vain reilulla neljällä nousulla viikossa huipun tavoittaa vuodessa. Kuinka nopeasti sinä pystyt valloittamaan Mount Everestin? Toki haastetta voi myös jakaa ja tavoitella huippua vaikka yhdessä perheen tai kaverin kanssa. Porrashaasteita saa suorittaa omaan tahtiin, eikä varsinaista aikarajaa ole. Tarkemmat ohjeet löydät suorituskortista.

Tunturihaasteen ja Mount Everest -haasteen yhteisen suorituskortin löydät ja voit tulostaa tämän linkin kautta.

 

 

 

 

 

 


 

                                                                                      LIIKUNTAKAMPANJA 2021:

Vuoden alusta käynnistyi jo aikaisemmilta vuosilta tuttu ”liikuntakampanja 2021”, jossa liikuntasuorituksia merkataan omaan vihkoonsa koko vuoden 2021 ajan. Tarkemmat ohjeet suorituskortissa.

Liikuntakortin vuodelle 2021 löydät ja voit tulostaa tämän linkin kautta.