Nuorten työpaja

Nuorten työpaja on kuntouttavaan työllistämiseen toimintansa perustava työpaja. Toiminnassamme on mukana asikkalalaisia 16-28-vuotiaita nuoria. Taustalla voi olla mm. keskeytynyt koulutus, vajaakuntoisuus, tai muu tuen tarve. Työn ja toiminnan kautta tavoitteenamme on rakentaa nuorille omannäköisiä polkuja kohti mm. kouluttautumisen ja työllistymisen tavoitteita. Työpajalle voit hakeutua suoraan itse yhteyttä ottamalla sekä te-palveluiden tai sosiaalitoimen kautta.

Työpajalla tehdään pienimuotoisia kädentaitotöitä. Asiakastöitä otamme vastaan ryhmän taitojen ja mahdollisuuksien mukaan. Teemme mm. kunnostus-, puutarha- ja maalaustöitä. Lähdemme myös mielellämme toteuttamaan projekteja yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Työnteon ohella nuori saa valmennusta työelämän pelisääntöihin sekä asiakaspalveluun ja tutustuu eri aloihin ja niille kouluttautumiseen.

Nuorten työpaja sijaitsee Kulmalan talossa, osoitteessa Kanavatie 17 (Taidevintin alakerta). Otamme myös mielellämme vastaan askarteluun, tuunaukseen ja kunnostukseen soveltuvia materiaaleja ja huonekaluja.

Myyntinurkastamme löydät mökkituliaisia, sisustustuotteita ja muuta mukavaa.

 

Avoinna ma-to 9-15 ja sopimuksen mukaan.

Löydät meidät myös facebookista: Asikkalan nuorten työpaja.

Poikkea Pajalle!

 

Yhteystiedot

Henna Rautavuo-Hätönen

Vastaava ohjaaja

044 778 0256

 

Joni Pettersson

Ohjaaja

044 778 0257