Leirit, retket ja tapahtumat

Hyvinvointipalveluiden kesäloma:

Kesäloma tekee taas tuloaan, ja niin myös erilaiset lomatoiminnot.

Ilmoittautuminen on auki osoitteessa https://www.asikkala.fi/vapaa-aikatoimen-ilmoittautuminen/lasten-ja-nuorten-lomatoiminta/.

Lisätietoja nuokun vastaava ohjaaja Daniel Suopelto 044 778 0238 tai daniel.suopelto@asikkala.fi.

 

RETKET:

Retki Linannmäelle 18.6

Porukalla Lintsille! Lähde yksin, kaverin kanssa tai vaikka koko perheen voimin huvipuistoreissulle. Linja-auto nappaa porukan mukaan Aurinkovuoren koululta aamulla kello 9.00 ja paluumatka aloitetaan kello 18. Hinta (40€) sisältää kuljetukset sekä rannekkeen. Lisätiedot ilmoittautumis-sivulla.

PuuhaPark Vihti – retki 27.6

Koko päivän retki PuuhaParkiin, jossa luvassa on liikunnan riemua raikkaassa ulkoilmassa! Alle kouluikäiset retkelle mukaan oman huoltajan kanssa, muuten retki sopii kaikenikäisille, lapsille, nuorille ja aikuisillekin! Lähtö Aurinkovuoren koulun edestä klo 8.30 ja paluu noin klo 17.00. Lisätiedot ilmoittautumis-sivulla.

Ideapark – retki 4.8

Shoppailureissu Suomen Suurimpaan ostoskeskukseen Lempäälään Ideaparkiin! Ideaparkista löydät lukuisia eri myymälöitä, ravintoloita sekä muun muassa oman sisähuvipuiston. Linja-auto lähtee Aurinkovuoren koululta aamulla kello 9.00 ja paluumatka alkaa 17.00. Hinta sisältää kuljetukset. Lisätiedot ilmoittautumis-sivulla.

 

LEIRIT:

Päivätoimintaviikko 1: Tutkien ja rakennellen – tiede- ja tutkimusleiri. 4.6 – 8.6

Hullu Tiedemies valloittaa Asikkalan! Tule Hullun Tiedemiehen matkaan mm. rakentamaan avaruusraketteja, tekemään tiedekokeiluja ja slimeä sekä askartelemaan purkautuva tulivuori.

Päivätoimintaviikko 2: Pelaten ja touhuten – peli- ja toimintaleiri. 11.6 – 15.6

Leirillä ei istuta ruudun ääressä, vaan tuodaan pelit elävään elämään. Leikkien, askartelujen ja seikkailun kautta pääset tutustumaan mm. Nerfien, Minecraftin, Animen ja erilaisten pelien maailmaan.

Päivätoimintaviikko 3: Lotraten ja läträten – liikunta- & vesileiri. 30.7 – 3.8

Tällä päiväleirillä hakeudutaan veden äärelle, liikutaan ja leikitään, tutkitaan ja askarrellaan! Purjehditaan, uidaan, tehdään kaarnalaivoja ja hyödynnetään upeiden vesistöjen läheisyyttä mahdollisimman monin eri tavoin.

 

Päivätoimintaviikot tarjoaa monipuolista ja hauskaa toimintaa päivittäin klo 9.00 – 15.00. Leirit järjestetään Aurinkovuoren koulun nuokun tiloissa.

Lisätiedot ilmoittautumis-sivulta.

 

MUUTA TOIMINTAA:

Värikuulasota-päivä

Tule mukaan pelaamaan värikuulasotaa. Kokoontuminen Aurinkovuoren laavulla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.asikkala.fi/vapaa-aikatoimen-ilmoittautuminen/lasten-ja-nuorten-tapahtumat/

Action-pävät kylillä

Tule mukaan pelaamaan Nerf-aseilla, testaamaan tarkkuusammuntaa värikuula-aseella, kokeilemaan jousiammuntaa ja muuten vain liikkumaan ja touhuamaan! Päivät ovat maksuttomia ja suunnattu kouluikäisistä ylöspäin. Ei ennakkoilmoittautumista.

Action-päivien aikataulut:

ke 6.6 klo 12-14 Kalkkisten koulun kenttä

to 7.6 klo 12-14 Vesivehmaan koulun kenttä

ke 13.6 klo 12-14 Länsi-Asikkalan koulun kenttä

 

Kesäkuun toimintapäivät

Järjestämme kaikille avointa ja maksutonta toimintaa Vääksyssä tiistaisin ja torstaisin.

Luvassa mm. laavuilua Aurinkovuorella, keppistelyä Sirkkusen rannassa, sählyä ja paljon muuta. Tarkemmat tiedot ja aikataulut löydät some-kanavistamme.

 

Facebook: Asikkalan nuorisopalvelut

Instagram: Asikkalannuorisopalvelut

Snapchat: Asikkalannuokku