Koulun esittely

ruokala           luokkatila          aistitila

Toiminta-ajatus:

Aurinkovuoren koulussa on opiskelua ja yhteistyötä tukeva avoin ilmapiiri. Ilmapiirin luovat lapset ja aikuiset yhteistyössä. Koulu kasvattaa oppimisesta ja liikkumisesta innostuneita lapsia ja nuoria. Aurinkovuoren koulu on positiivinen, turvallinen ja yksilöllisyyttä tukeva oppimisympäristö. Aurinkovuoren koulun toiminnassa panostetaan lasten ja henkilöstön hyvinvointiin (StressFree) ja toiminnallisuuteen. Olemme Liikkuva koulu.

190 toiminnallista koulupäivää Aurinkovuoren koulussa

Koulu sijaitsee Aurinkovuoren harjulla, eräällä Vääksyn kauneimmista paikoista. Koululta pääsee aivan takapihalta tutustumaan Asikkalan ainutlaatuiseen luontoon tai ihailemaan mahtavia maisemia. Harva koulu Suomessakaan sijaitsee paikalla mistä on näköalat kahdelle järvelle – meillä on – Vesijärvelle ja Päijänteelle!

Aurinkovuoren koulussa opiskelevat oppilaat 3.-6. vuosiluokilta sekä neljä perusopetusryhmää 2.-9. luokilta, joissa kaikissa oppiminen tapahtuu yksilöllistetyn opetussuunnitelman mukaisesti.

Aurinkovuoren koulussa on 14 yleisopetuksen, 5 erityisen tuen luokkaa, kaksi englannin luokkatilaa, luonnontiedon paja, taidepaja, musiikkipaja, kirjasto, mediapaja ja jumppa-areena.

Piha-alue toimii lähiliikuntapaikkana. Koulu toimii oppimisympäristönä iltaisin kuntalaisille. Koulun yhteydessä toimii Asikkalan kunnan nuorisotoimi.

Koulun osoite on Asikkalantie 12, 17200 Vääksy.

Puhelinnumero ja faxi (03) 888 6431