Kotitiedotteet

VESIVEHMAAN KOULUN TIEDOTE  5/2017-18

TALENT + VAPPUNAAMIAISET  pe  27.4.
Leikkimielisessä tapahtumassa on jokaisella  mahdollisuus esittää ohjelmaa ja/tai pukeutua eri tavalla kuin normaalina koulupäivänä.  Koulua kaikilla klo 8-12!

VAPAAPÄIVÄ, maanantai 30.4.  (Asikkalan kouluilla)

LUOKKARETKI tiistaina 15.5.

Helsinkiin Korkeasaareen. Aikataulu: lähtö koululta kahdella bussilla klo 8.00, tutustuminen kauppatoriin sekä Uspenskin katedraaliin (3-6 luokat). Kauppatorilta matkustamme (todennäköisesti) vesibussilla Korkeasaareen, jossa buffet-ruokailu (2 lämmintä ruokalajivaihtoehtoa) klo 12 jälkeen.

Lähtö koululle tapahtuu klo 14.30, jolloin olisimme perillä n. klo 16.10.

Tarkempi tuloaika selviää soittamalla esim. opettajien kännykkään.

Koululta tulee mukaan eväät. Lisäksi omia makeisia voi ottaa mukaan.

Huoltajien on huolehdittava, että oppilas pääsee retken päätyttyä koululta kotiinsa.

Retken kustantaa Vanhempainyhdistys. Kiitos!

 

KEVÄTJUHLA  lauantaina 2.6.2018, klo 9.00                                                                                            Juhlan jälkeen todistusten jako luokissa.  Tervetuloa!

MAAKUNNALLINEN KYSELY

Kouluja koskevaan maakunnalliseen kyselyyn vastasi  Vesivehmaan koululta 16 huoltajaa ja lähes kaikki oppilaat.  Yleisarvosana koulun toiminnasta (keskiarvo):

Oppilaat:  8,93   (koko Asikkala luokat 1-6: 8,37)

Huoltajat: 9,17  (koko Asikkala 8,89)

Oppilaiden kyselyssä positiivisimmiksi väittämiksi nousivat: ”Minulla on turvallinen olo koulussa”, ”opin koulussa tärkeitä asioita ja taitoja”, ”minulla on kavereita koulussa”, ”teen koulussa itsearviointia”, ”saan tukea jos on vaikea oppia jotain asiaa” sekä ”on hyvä, että huoltajani tietävät, kuinka koulunkäyntini sujuu”.   Vielä paremmin voisivat olla: yhteisesti sovittujen pelisääntöjen noudattaminen, tieto millä perusteella oppimista arvioidaan, kouluterveydenhoitajalle pääsy ja osallistuminen koulupäivän toiminnan suunnitteluun.

Huoltajien kyselyssä positiivisimmiksi väittämiksi nousivat: ”Kodin ja koulun yhteistyö on lähtökohdiltaan myönteistä”, ”kodin ja koulun yhteistyö toimii hyvin”, ”lapsellani on turvallista koulussa” ja ”opetushenkilöstöä on helppo lähestyä”.  Vielä paremmin voisivat olla: luokassa voi työskennellä rauhassa, opetusryhmät ovat sopivan kokoisia sekä koulussa on riittävästi kasvatus- ja opetushenkilöstöä.

Kiitos kyselyyn vastanneille.

Koulumme kotisivuilla lisää ajankohtaisia tapahtumiamme.                                                                                  Lämmintä kesän odotusta kaikille, toivottelee Vesivehmaan koulun henkilökunta!