Kotitiedotteet

VESIVEHMAAN KOULUN TIEDOTE 2/2017-18

 

LIIKENNEPÄIVÄ MA 28.8.

  1. – 6. – luokkalaiset polkupyörä mukaan, mikäli suinkin mahdollista.

 

VANHEMPAINILLAT

1-2 lk

3-4 lk

5-6 lk

 

 

LAUANTAITYÖPÄIVÄ 16.9.

Koulumme perinteiset yleisurheilukilpailut pidetään yhteistyössä Vanhempainyhdistyksen ja Vesivehmaan Vireen kanssa lauantaina 16.9. klo 8.30 alkaen Jenkkapirtin kentällä. Lajina 3-ottelu (heitto, hyppy, juoksu). Koulupäivä sisältää myös ruokailun sekä palkintojenjakotilaisuuden. Toivomme, että kyyditykset hoituvat vanhempien  yhteistyönä. Mikäli oppilaalla on kuljetusongelma ko. päivänä, ota yhteys koulun opettajiin 8.9. mennessä (automaattista taksikyytiä ei ole).

Varoja retkirahastoon keräämme arpajaisilla sekä kahvin ja pullan myynnillä. Keittolounas (4e) mahdollinen myös huoltojoukoille, niin kauan kuin keittoa riittää.

 

VAPAAPÄIVÄ, ma 18.9.

 

NÄLKÄPÄIVÄKERÄYS

to 14.9. ja pe 15.9. järjestetään koulullamme SPR:n nälkäpäiväkeräys. Oppilaalla on tällöin mahdollisuus osallistua keräykseen, jonka tuotto käytetään suoraan SPR:n katastrofirahastoon.

 

RETKIPÄIVÄ PE 6.10.

koulu alkaa Jenkkapirtiltä klo 8.00, josta patikoimme laavulle. Eväiksi voi ottaa makkaraa ja mehua. Sään mukainen retkeilyvarustus. Kaikilla on koulua klo 8-12!

 

LIIKUNTATUNNIT

pidetään säiden salliessa ulkona syyslomaan saakka. Tunnit sisältävät yleisurheilua, ulkopalloilua,

suunnistusta sekä ulko- /maastoleikkejä. Tunneille pukeudutaan säänmukaiseen liikuntavarus-

tukseen (verkkarit/tuulipuku, lenkkitossut).

 

VUOROKURSSI

Lukuvuonna 2017-2018 luemme 2. 4. ja 6. luokan vuorokurssia.

 

VESIVEHMAAN LÄHILIIKUNTAPAIKKA

on saatu koulumme yhteyteen palvelemaan sekä välituntejamme että liikuntatuntejamme. Monitoimiareena sekä ulkokuntosali toivottavasti saavat runsaasti aikuiskäyttäjiäkin koulupäivien jälkeen sekä viikonloppuisin.

 

YHTEYSTIETOMME

sekä paljon muuta oppilaan koulunkäyntiin liittyvää oleellista asiaa löydät lukuvuositiedotteestamme, joita jaetaan oppilaan mukana koteihin yksi/talous.

 

ENNAKKOTIETO                                                                                                                                                       koulumme itsenäisyysjuhla järjestetään maanantaina, 4.12. klo 18.00. Perinteistä joulujuhlaa ei näin ollen itsenäisyytemme juhlavuonna ole.

 

Yhteistyöterveisin, Vesivehmaan koulun henkilökunta