Iltapäivätoiminta

Koululaisten iltapäivätoiminta tarjoaa lapselle aikuisen huolenpitoa sekä turvallista ja virkistävää toimintaa koulupäivän jälkeen.

Iltapäivätoiminta on maksullista toimintaa ja siihen sisältyy välipala. Anianpellon koulun iltapäivätoimintaan voidaan ottaa enintään 50 lasta. Vesivehmaan koulun iltapäivätoimintaryhmän koko on enimmillään 16 lasta. Jos iltapäivätoiminnan oppilasmäärä muilla haja-asutusalueen kouluilla on 10 tai enemmän, tehdään erillinen päätös toiminnan käynnistämisestä kyseisellä koululla. Etusijalla ovat 1.-2. luokkalaiset sekä muiden luokka-asteiden erityisoppilaat.

Koululaisten iltapäivätoimintaa järjestetään lkv 2017 – 18 Anianpellon, Aurinkovuoren  ja Vesivehmaan kouluilla.

Koululaisten iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivinä klo 12.00 – 17.00. Iltapäivätoimintaa ei järjestetä lauantaikoulupäivinä, eikä myöskään koulun lomien aikana.

Koulujen työ- ja loma-ajat löytyvät Asikkalan kunnan sivuilta; Koulutus ja opiskelu/Koulujen työ- ja loma-ajat.

Toimintaryhmät ja maksut kaudelle 2017-2018:

Alle 4 tuntia/päivässä ryhmä (klo 12-16), maksu kuukaudessa 80 €

Yli 4 tuntia/päivässä ryhmä (klo 12-17), maksu kuukaudessa 100 €

Kaikki toimintaan osallistuvat lapset ovat tapaturmavakuutettuja.

Koululaisten iltapäivätoiminnan esimiehenä ja toiminnasta vastaavana toimii vt. varhaiskasvatuspäällikkö Hillevi Anttila hillevi.anttila (at)asikkala.fi puh. 044 778 0321. Iltapäivätoimintalaskutuksista vastaa palvelusihteeri Kirsi Leppä kirsi.leppa(at)asikkala.fi puh. 044 778 0058.

Iltapäivätoiminta jatkuu edelleen samoin periaattein ja toimintasuunnitelmien mukaan kuin ennenkin. Iltapäivätoimintalasku lähetetään kuukausittain varhaiskasvatuslaskutuksen yhteydessä elokuusta toukokuun loppuun vapaa-aikalautakunnan päättämien maksujen mukaan joko 80 euroa tai 100 euroa kuukaudessa.

 

Hakeminen

Hae iltapäivätoimintapaikkaa Sähköiset palvelut -sivulla varhaiskasvatuksen asiakkaat -kohdasta. Jos olet jo varhaiskasvatuspalveluiden asiakkaana, käytä pankkitunnistautumista.

Iltapäivätoimintaan haetaan keväisin. Ilmoittautumisohjeet infotaan Asikkalan kunnan nettisivuilla, koulujen kautta sekä paikallislehdissä. Otathan huomioon, että ilmoittautuminen on uusittava joka vuosi.

Asikkalan kunnan varhaiskasvatuspalveluissa tehdään päätökset toimintaan otettavista lapsista. Päätös iltapäivätoiminnan paikasta lähetetään oppilaan kotiin toukokuun aikana.

KOULULAISTEN AAMU- JA ILTAPAIVATOIMINNAN JÄRJESTÄMISSUUNNITELMA

Lisätietoja

vt. varhaiskasvatuspäällikkö Hillevi Anttila

puh. 044 778 0321, hillevi.anttila@asikkala.fi

Iltapäivätoiminnan vastaavaohjaaja

Tuula Johansson
puh. 044 778 0014, tuula.johansson@asikkala.fi