Iltapäivätoiminta

Koululaisten iltapäivätoiminta tarjoaa lapselle aikuisen huolenpitoa, sekä turvallista ja virkistävää toimintaa koulupäivän jälkeen.

Iltapäivätoiminta on maksullista toimintaa ja siihen sisältyy välipala. Jos iltapäivätoiminnan oppilasmäärä haja-asutusalueiden kouluilla on 8 tai enemmän, tehdään erillinen päätös toiminnan käynnistämisestä kyseisellä koululla. Etusijalla ovat 1.-2. luokkalaiset, sekä muiden luokka-asteiden erityisoppilaat.

Koululaisten iltapäivätoimintaa järjestetään Anianpellon ja Aurinkovuoren kouluilla.

Koululaisten iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivinä klo 12.00 – 17.00. Iltapäivätoimintaa ei järjestetä lauantaikoulupäivinä, eikä myöskään koulun lomien aikana.

Koulujen työ- ja loma-ajat löytyvät Asikkalan kunnan sivuilta; Koulutus ja opiskelu/Koulujen työ- ja loma-ajat.

Toimintaryhmät ja maksut:

Alle 4 tuntia/päivässä ryhmä (klo 12-16), maksu kuukaudessa 80 €

Yli 4 tuntia/päivässä ryhmä (klo 12-17), maksu kuukaudessa 100 €

Kaikki toimintaan osallistuvat lapset ovat tapaturmavakuutettuja.

Koululaisten iltapäivätoiminnan esimiehenä ja toiminnasta vastaavana toimii varhaiskasvatuspäällikkö Hillevi Anttila hillevi.anttila (at)asikkala.fi puh. 044 778 0321. Iltapäivätoimintalaskutuksista vastaa palvelusihteeri Sari Tapionsalo sari.tapionsalo(at)asikkala.fi puh. 044 778 0058.

Iltapäivätoimintalasku lähetetään kuukausittain varhaiskasvatuslaskutuksen yhteydessä elokuusta toukokuun loppuun kasvatus- ja opetuslautakunnan päättämien maksujen mukaan joko 80 euroa tai 100 euroa kuukaudessa.

 

Hakeminen

Hae iltapäivätoimintapaikkaa Sähköiset palvelut -sivulla varhaiskasvatuksen asiakkaat -kohdasta. Jos olet jo varhaiskasvatuspalveluiden asiakkaana, käytä pankkitunnistautumista.

Iltapäivätoimintaan haetaan keväisin. Ilmoittautumisohjeet infotaan Asikkalan kunnan nettisivuilla, koulujen kautta sekä paikallislehdissä. Otathan huomioon, että ilmoittautuminen on uusittava joka vuosi.

Asikkalan kunnan varhaiskasvatuspalveluissa tehdään päätökset toimintaan otettavista lapsista. Päätös iltapäivätoiminnan paikasta lähetetään oppilaan kotiin.

Iltapaivatoiminnan jarjestamissuunnitelma

Lisätietoja

varhaiskasvatuspäällikkö Hillevi Anttila
puh. 044 778 0321, hillevi.anttila@asikkala.fi

Iltapäivätoiminnan vastaava ohjaaja Inka Halttu
puh. 044 778 0397, inka.halttu@asikkala.fi