Kunnanjohtaja

Kunnanjohtajan viesti asikkalalaisille ja tuleville asikkalalaisille

Asikkalan kunta on itsenäinen, kehittyvä ja haluttu asuinkunta, joka verkottuu vaikuttavasti ja kustannustehokkaasti muiden toimijoiden kanssa. Tarjoamme monipuoliset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä kannustamme kuntalaisia terveellisiin elintapoihin ja yhteisöllisyyteen. Olemme uudistushenkisenä valmiita kokeilemaan ennakkoluulottomasti uusia luovia ratkaisuja tavoitteiden toteuttamiseksi.

Asikkalan kunnan tavoitteena on olla asumisessa, terveyden edistämisessä sekä elinkeinojen ja matkailun valituilla osa-alueilla Päijät-Hämeen paras kunta. Asikkala tarjoaa kunnan profiiliin sopiville yrityksille hyvän sijaintipaikan. Kunta toimii sekä nykyisen yrittäjyyden tukemiseksi että uusien yrittäjien sijoittumiseksi Asikkalaan. Edistämme ympäristöystävällisten energiatuotantomuotojen rakentamista ja käyttöä.

Asikkala on Etelä-Suomen kaunein kunta. Päijänne ja Järvi-Suomi alkaa meiltä. Täällä viihtyy yhtä lailla vakituisena kuin vapaa-ajan asukkaana. Meillä kuntalainen on päättäjä, asiakas ja rahoittaja. Siksi Asikkalassa emme suostu lähipalvelujen alasajoon vaan puolustamme omaa päätösvaltaamme. Menestymme kustannustehokkailla toimintatavoilla, sitoutuneella henkilökunnalla ja positiivisella erottumisella!

Asikkala – Portti Päijänteelle!

Rinna Ikola-Norrbacka
kunnanjohtaja
044 778 0210
rinna.ikola-norrbacka@asikkala.fi