Tonttitarjonta

Tonttikampanja käynnissä!

Asikkalan kunnan tonttikampanjassa on tänä vuonna myynnissä kahdeksan tonttia keskustaajaman kaava-alueella, Tynnyrimäen viihtyisällä asuinalueella. Lapsiperheiden suosima, mukavan väljästi rakennettu Tynnyrimäen asuinalue houkuttelee kodikkuudellaan, viihtyisyydellään ja ulkoilumaastoillaan. Kuntakeskustan koulut, päiväkodit ja muut palvelut ovat vain 2,5 km päässä, Päijänteen rantaan 1 km. Keskeinen sijainti mahdollistaa sujuvan työmatkaliikenteen lähikuntiin. Kattava vapaa-ajanviettotarjonta ja ilmainen kunnan liikuntapaikkojen käyttö antavat hyvät eväät arkeen. Kampanjatontit ovat metsäisiä, joten saat omalta tontilta polttopuita vuosiksi eteenpäin. Tonteilla on valmiina rakentamisen mahdollistava kunnallistekniikka, eikä alueella ole häiritsevää läpikulkuliikennettä. Kampanjaehdot tästä.

Voit tutustua Tynnyrimäen pientaloalueeseen allaolevasta videosta.

 

Kuuntele tonttikampanjan radiospotti tästä:

 


 

Asikkalan kunta myy omakotitontteja viihtyisiltä Vaappurannan, Tynnyrimäen, Häkälän, Peikkomäen, Pasolanharjun ja Humalon alueilta. Kyseiset tonttialueet on kaavoitettu lähelle palveluja, erinomaisin kulkuyhteyksin ja harrastusmahdollisuuksin.

Maaseudun rauhaa ja mukavaa kyläasumista hakeville kunta on kaavoittanut isompia tontteja Kalkkisen, Kurhilan, Iso-Äiniön ja Urajärven kylistä. Asikkalan kylissä toimivat aktiiviset kyläyhdistykset ja nuorisoseurat järjestävät läpi vuoden erilaisia tapahtumia ja kesäasukkaat tuovat oman värinsä kylänraitille. Tarkempia tietoja vapaista tonteista saa oheisista linkeistä tai kunnasta saatavista esitteistä.