Ruokapalvelut

Olemme osa v. 2012 perustettua kunnan Tukipalveluyksikköä, joka on teknisen lautakunnan alaisuudessa toimiva nettobudjetoitu-yksikkö ja kuuluu teknisiin palveluihin.

Ruokapalvelulla on neljä tuotantokeittiötä ja kuusi palvelukeittiötä sekä ruokapalveluhallinto, jonka löydät teknisiltä palveluilta (Asikkalantie 21, 17200 Vääksy).

Tervetuloa tutustumaan!

Palvelut

Tuotamme monipuolisia ruokapalveluja Asikkalan kunnan toimintayksiköille, Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymän Asikkalan toimipisteille ja Attendo Honkarinteelle. Tavoitteenamme on tuottaa ja tarjota taloudellista, terveellistä, turvallista sekä maistuvaa perusruokaa ja erityisruokavalioita niitä tarvitseville.

Päivittäin palvelemme n.1900 asiakasta, noin 2400 aterian muodossa. Asiakkaamme ovat päivähoitolapsia ja koululaisia sekä asikkalalaisia eläkeläisiä ja kunnan henkilökuntaa. Ruokapalvelussa työskentelee 29 ammattilaista, joista 3 ruokapalveluesimiestä, 6 kokkia, 11 ruokapalvelutyöntekijää ja lisäksi ruokapalvelussa työskentelee 8 ruokapalvelun ja siivoushuollon yhteistä moniosaajaa sekä määräaikaisia ruokapalvelutyöntekijöitä tarpeen niin vaatiessa. Ruokapalvelun hallinnosta vastaa tukipalvelupäällikkö.

 

Ruokalistat

Meillä on koulu- ja varhaiskasvatuksessa seitsemän viikon kiertävä runkolista ja vanhuspalveluissa kahdeksan viikon kiertävä lista, joita ruokalistatyöryhmä päivittää noin seitsemän viikon välein. Päivityksessä huomioidaan teemat, tapahtumat, juhlapyhät ja tietenkin asiakaspalautteet.

Tänä vuonna ruokalistatyöryhmään kuuluvat Anianpellon ruokapalvelusta Mari Järvinen, Yhteiskoulun ruokapalvelusta Marika Pukarinen ja Marja Marttinen, Oltermannin ruokapalvelusta Suvi Lehmussaari, Vesivehmaan ruokapalvelusta Sanna Alhola ja ruokapalveluhallinnosta Minna Pettinen. Lisäksi työryhmä on avoin kaikille asiakasyhteisöjen edustajille.

Ruokalistat julkaistaan viikoittain Päijät-Häme lehdessä.

Kouluruoka esite 2019

Paivakotiruoka esite 2019

Ennakkolippujen osto-ohjeet

 

Ravitsemuskäsikirjat20150130_132617

RUOKAHETKI -ravitsemuskasikirja määritellään kunnan varhaiskasvatusyksiköissä, kouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa tarjottavan ruoan ravitsemuksellista laatua sekä tarjolla olevia ruokavalioita.

RUOKARYTMI -ravitsemuskäsikirjassa määritellään kunnan terveyskeskuksen vuodeosastolla ja asumispalveluyksiköissä tarjottavan ja kotiin kuljetettavan aterian ravitsemuksellista laatua sekä tarjolla olevia ruokavalioita. Käsikirjassa määritellään myös, kuinka laadukas ravitsemushoito toteutetaan ko. laitoksissa ja kotihoidossa.

MAKURAATI 1 alakoulut

MAKURAATI 2 alakoulut

Asiakaspalautteet

Ruokapalvelun toiminnasta voit antaa palautetta ruokapalveluhallintoon p. 044 778 0215 sekä sähköpostilla osoitteeseen minna.pettinen@asikkala.fi. Voit antaa palautetta myös suoraan tuotanto- ja palvelukeittiöihin. Lähemmät yhteystiedot löytyvät asianomaisen keittiön kohdalta. Kirjallista palautetta voit antaa myös käyttämällä kunnan palautelomaketta.

 

Rekrytointi

Voit halutessasi jättää Asikkalan kunnalle avoimen työhakemuksen Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Avoimen hakemuksen tiedot tallentuvat kunnan rekrytointijärjestelmään, jossa ne ovat esimiesten käytettävissä. Avoimia hakemuksia voidaan käyttää haettaessa työntekijää määräaikaiseen tehtävään.

Asikkalan kunnan avoimet vakituiset työpaikat löytyvät myös järjestelmästä. Lisäksi avoimista työpaikoista ilmoitetaan lehdissä ja työvoimatoimiston kautta.

 

 

Toimipisteet ja yhteystiedot

Postiosoite
Asikkalan kunta / Ruokapalvelut
PL 6
17201 Vääksy

Ruokapalveluhallinto

Ruokapalveluhallinnon tehtävänä on talousarvion suunnittelu, tulostavoitteiden määrittely, toteutumien seuranta, henkilöstöhallinto, henkilöstön koulutus, henkilöstön toiminnan ja tehtävien suunnittelu, toimintojen maksuliikenteen hoitaminen ja ostosopimukset. Tehtäviin kuuluu myös investointien suunnittelu; muutoshankkeet sekä hankintojen kilpailuttaminen. Hallinnon tehtäviin kuuluu ruokalistan suunnittelu yhdessä ruokalistatyöryhmän kanssa, ruoan laadullisesta tasosta vastaaminen ja ravitsemusalan asiantuntijapalvelut sekä yhteydenpito asiakkaisiin ja päättäjiin.

Tukipalvelupäällikkö
Minna Pettinen
p. 044 778 0215
etunimi.sukunimi@asikkala.fi

Anianpellon koulun ruokapalvelu

  • Hulivilin päiväkodin ruokapalvelu
  • Peuhiksen päiväkodin ruokapalvelu

Vesivehmaan koulun ruokapalvelu

  • Vehmiksen päiväkodin ruokapalvelu

Yhteiskoulun ruokapalvelu

  • Aurinkovuoren koulun ruokapalvelu
  • Länsi-Asikkalan koulun ruokapalvelu
  • Kalkkisten palvelukeskuksen ruokapalvelu

Oltermannin ruokapalvelu

  • Kunnanvirasto

 

Keittiöidemme OIVA tarkastusten tulokset näet täältä